nod nod
Google
Zoek in het WWW. Zoek in deze site.
Twee opmerkingen vooraf: 1. Deze website maakt geen gebruik van cookies. 2. Gebruikers van een iPad, iPhone, smartphone of een soortgelijke vorm van mobiel internet: mocht je binnen 4 seconden nog niet verder zijn gesurfd, neem dan tenminste de tijd en bekijk deze pagina op deze manier, voor een maximale viewport breedte. Deze site is namelijk geschreven voor serieuze zoekers die de tijd nemen om de serieuze onderwerpen op deze site serieus te lezen.

 Griep, of toch iets heel anders...!!!

Inleiding.
Hier kun je het verhaal lezen van een ervaringsdeskundige die, voordat zij wist van dokter Ryke Geerd Hamer's ontdekkingen, aan den lijve het bijbelse proces van genezing ondervond. Dus zonder de “hulp” van die zogenaamde “medische wetenschap”. Ik heb dit verslag met haar toestemming overgenomen en geplaatst in de hoop dat het vele ogen mag openen. De ogen namelijk van hen die destijds als gevolg van alle desinformatie rond de niet-bestaande “Mexicaanse griep” (en vele andere niet-bestaande ziekten) worden meegesleurd richting.... de afgrond die volkerenmoord heet. Haar ervaring bevestigt Spreuken 17:22: “Een vrolijk hart bevordert de genezing, maar een verslagen geest doet het gebeente verdorren”. Het is de menselijke geest die het lichaam in stand houdt en als dit vermogen van de geest door wat voor oorzaak dan ook is aangetast zal “het gebeente verdorren”, wordt het lichaam dus aangetast en krijgen ziekten vrij spel. Dat is de geestelijke wet die een Duitse arts, dokter Hamer, alweer jaren geleden op het spoor kwam. Zijn ontdekkingen bevestigden de scheppingswetten waarmee onze Schepper zijn “vingerafdruk” heeft achtergelaten op onze zichtbare wereld. Sindsdien heeft dr. Hamer al talloze malen bewezen dat door het oplossen en uitpraten van conflicten en onverwerkte trauma's zelfs “hopeloze” kankerpatiënten weer genazen. Daarmee heeft hij bewezen dat wat er in de bijbel staat over het verband tussen de menselijke geest en de gezondheidstoestand van het lichaam helemaal waar is. Wie meer zou willen weten naar aanleiding van dit verhaal of wie met de schrijfster hierover van gedachten zou willen wisselen kan daarvoor op de contactpagina van deze website haar contactgegevens opvragen.
Wil je ook wel eens weten wat de farmaceutische industrie uitspookt? Lees dan eveneens de tweede helft van deze pagina.
 

In de zomer van 2004 ontstond er in mijn leven een zeer dramatisch conflict. Plaats en beleving hieromtrent staan in mijn geheugen gegrift. Dit conflict ervoer ik min of meer isolatief en duurde voort tot aan april 2007.

Vanaf het ontstaan van het conflict begon er een tumor te groeien in mijn rechter borst die ik pas opmerkte na enkele maanden. Deze was 32 maanden later uitgegroeid tot 7 cm lengte en 2 vingers breed. Van de Germanische Neue Medizin van dr. HAMER wisten we helemaal “NIETS”.
Hoewel het conflict na die 32 maanden feitelijk niet opgelost was, keerde er wel een zekere vrede terug, welke werd vooraf gegaan door een vorm van berusting.

In de tweede week van april 2007 kreeg ik griep, dacht ik, maar het was wel een griep van de allerbovenste plank met dagelijks tot 40 graden koorts. Bij ondervraging over hoe of wat ik nou voelde zei ik steeds hetzelfde, “het is OORLOG IN MIJN HOOFD”. Ik had dus een daverende hoofdpijn, waarvan de locatie zeer goed aanwijsbaar was. Deze crisis was zeer heftig en duurde 8 dagen lang, en al die tijd at ik niet maar dronk veel. Op de negende dag trad er verbetering op, geen koorts meer en kon ik in een relaxstoel liggend de dag doorbrengen. Ik had wel een overweldigend gevoel van uitputting, die zelfs zo erg was dat ik dacht “DIT KOMT NOOIT MEER GOED”. Ik voelde me finaal gesloopt!

In de week van mijn “GRIEP” was ik 4,5 kilo afgevallen. Mijn eetlust was totaal weg en alleen onder grote aandrang [en lekkere hapjes] at ik dit wel met lange tanden en veel tegenzin. Wat me opviel en zeer verbaasde op dat moment was mijn HUNKERING NAAR KOFFIE, dit had ik nooit gehad. Normaal vind ik koffie lekker maar zeker niet meer dan dat. Deze situatie van extreme vermoeidheid en uitputting duurde een week, daarna nam de vermoeidheid langzaam af en kreeg ik mijn krachten terug.

Vanaf die tijd slonk de tumor en na ruim 3 maanden was hij niet meer te traceren, deze werd afgebouwd door de microben zoals we nu weten, maar toen wisten we dat niet.

Pas in dec. 2007 kwamen we op het spoor van dr. HAMER en konden we linken gaan leggen met mijn situatie en zijn ontdekkingen van de 5 biologische natuurwetten. Nu weten we dat de griep te maken had met de herstelfase die optrad nadat het biologische zorg/strijd conflict was opgelost, althans niet meer actief beleefd werd doordat er berusting was gekomen, begin april 2007. In feite was de griep het eerste deel van de genezingsfase, die volgens de GNM bij elke ziekte maar bij verschillende ziekten steeds op verschillende wijze optreedt.

Na het eerste deel van de genezingsfase begon de tweede periode van de genezingsfase, waarin volgens de GNM zeer vaak sprake is van extreme vermoeidheid/uitputting, lichaam in soms zeer diepe vagotonie, in tegenstelling tot de continue sympathicotonie tijdens de conflictactieve fase, waarbij de diepte van vagotonie mede wordt bepaald door de conflictmassa (= intensiteit/duur van het conflict). Deze extreme vermoeidheid is de reden geweest waarom mijn lichaam naar koffie snakte, een te diepe vagotonie is immers levensbedreigend voor een mens. Koffie brengt het lichaam naar de sympathicotone zijde. De pijn in mijn hoofd tijdens de griep is nu ook heel goed te verklaren: de Hamerse Haard in mijn hersenen werd gerepareerd en vervangen door gliacellen (bindweefsel) waarbij ook tijdelijk een oedeem gevormd werd dat druk uitoefende op de omliggende weefsels. Ik ben overigens rechtshandig, en de tumor zat ook rechts. Ik had een zorg/strijd conflict met een niet-bloedverwant, dit alles volledig in overeenkomst met de vijf biologische natuurwetten van de GNM.

Nog even dit: omdat wij geen levensbedreigende situatie ervoeren hebben we geen medische hulp ingeroepen, noch aan het begin noch aan het eind. Want mijn kracht nam niet af, mijn eetlust was normaal, slapen meestal goed, mijn gewicht bleef onveranderd en wij hadden geen bovenmaatse bezorgdheid in ons hart. En voor griep haal je de dokter niet!!!

De grote les die wij leerden was deze:
MENSENKIND, LOS JE CONFLICTEN OP VOOR ZOVER HET VAN JOU AFHANGT, PRAAT ER OVER, IS DAT NIET MOGELIJK VERGEEF DIE ANDER DAN EN LAAT HET LOS, ZO NODIG 10 KEER OP EEN DAG!

Een zeer dankbare ervaringsdeskundige in de menopauze.

P.S.: ook voor de mammografie heb ik altijd vriendelijk bedankt, niet uit eigen wijsheid maar vanwege een natuurlijke aversie tegen röntgenstralen, plus het idiote vangnet wat ze gebruiken. Een paar foute cellen is al een reden om.....!!!!!!!!!

Opmerking van de webmaster:
Wie met de schrijfster over het voorgaande van gedachten zou willen wisselen kan daarvoor op de contactpagina van deze website haar contactgegevens opvragen. Je kunt eventueel op deze website ook het een en ander lezen over de wandaden van de kankerindustrie.

 

Als aanvulling volgt hier nog een tweede verhaal van een lezer van deze website, die reageerde op hetgeen ik heb geschreven over dokter Hamer.

Albert, mijn zoon kreeg darmkanker. Ging naar het ziekenhuis in [plaatsnaam]. Werd geopereerd. Was een routine operatie. Arts sneed per ongeluk de urineleider door. Kreeg enkel een berisping. Is nooit meer goed gekomen. De kanker verspreidde zich (daardoor). Daarna nog vijf keer geopereerd in zelfde ziekenhuis. Totaal 6 x. Kreeg een paar keer eiwit infuus. Die sloeg aan!

Maar na de laatste operatie zei de Oncologe recht voor haar raap nadat ze mij keihard terecht had gewezen op een onschuldige vraag i.v.m. een hasjbehandeling.: “[naam van zoon], jij gaat dood.... bla, bla, bla,” een mitrailleurgesprek waar geen speld was tussen te krijgen. En... “Ik heb de hospice voor je geregeld.” [Naam van zoon] vroeg nog om herhaling van infuus omdat hij zich daar goed bij voelde. Ik heb daarna in [plaatsnaam] geprobeerd contact te krijgen om daar de situatie te beoordelen. Geen reactie. Ik kan niks meer doen. Zijn vriendin die een vriendin en collega van de oncologe is (administratief) accepteert het. Ik kan niets doen, ben zelf gehandicapt door [oorzaken handicap]. Ik wil dat je hiervan op de hoogte bent om anderen te waarschuwen om vanaf het begin van een behandeling ALERT te zijn op de onwil achter mooie praatjes.

 

Aansluitend op de hierboven staande ervaringsverhalen heb ik (de webmaster) hieronder wat info toegevoegd betreffende de Mexicaanse griep hoax die de wereld in 2009/2010 in zijn greep heeft gehouden en die ons via de massamedia door de strot werd gedouwd. Deze info is overigens ook van toepassing op iedere toekomstige griep hoax en op iedere verzonnen (dus niet bestaande) epidemie die nu al bij de farmaceutische maffia in een laatje klaarligt (naast al dat andere vuile bedrog van deze massamoordenaars). Zoals bijvoorbeeld de “Q-koorts” en alle kouwe drukte rond het “Ebola virus” want ook dat zijn “ziekten” die uitsluitend bestaan in de zieke breinen van de farmaceutische maffia. Omdat de meesten onder ons maar amper beseffen dat ze al hun hele leven zijn misleid door en geprogrammeerd met desinformatie via de massamedia kan het nu volgende voor menigeen schokkende informatie bevatten.

Griep hoax: een wapen uit de hel.

Geloof jij in sprookjes? Nee?? Dat lijkt me sterk. De kans is zeer groot dat je er wel degelijk in gelooft. Hoe vaak in je leven heb je al naar het nieuws gekeken of geluisterd? Of heb je het gelezen in krant of tijdschrift? En jij al die jaren maar denken dat je op de hoogte was van het laatste nieuws. Zie je nu wel? Je gelooft dus toch in sprookjes! Want het nieuws wat je blindelings geloofde was geen nieuws maar geselecteerd nieuws. Iemand anders bepaalde dus wat jij wel maar vooral: wat jij niet te zien of te horen kreeg. Jouw wereldbeeld is daardoor een sprookje dat niet met de werkelijkheid overeen komt. Waarom laat ik je dit weten? Hierom: aan het eind van de achttiende eeuw dook er (een ondertussen veelbesproken) geschrift op waarvan de herkomst in nevelen is gehuld. Er stond onder andere in te lezen dat men van plan is de wereldbevolking murw te maken “door ziekten, die wij bij hen veroorzaken door het inenten met bacillen.” Wie dit ook maar geschreven mag hebben, de keiharde realiteit is wel dat deze plannen al heel lang bestaan. Laat dit feit eerst eens op je inwerken.
Voeg hier aan toe het feit dat soortgelijke griezels in de “Georgia Guide Stones” (ergens in de V.S.) hebben laten beitelen dat men de wereldbevolking onder de 500 miljoen wil houden om “moeder aarde” van een vermeende ondergang te redden. Om dit doel te kunnen bereiken wil men dus minstens 6,3 miljard van ons domweg uitroeien!!
Laat vervolgens (let op: daar komt ie!) even tot je doordringen wat een invloedrijke vrijmetselaar tegen zijn soortgenoten zei: “Zolang wij geen integrale controle over de wereldpers hebben, zal alles wat jullie doen geen resultaat hebben. Wij moeten er in ieder geval voor zorgen dat wij de wereldpers kunnen beïnvloeden als wij mensenmassa's willen besturen en ketenen.” In dit verband is het overigens zeer onthullend dat Edward Jenner (de “ontdekker” van het vaccin tegen pokken) voorkomt op een lijst met beroemde vrijmetselaars! Nu we het hier toch over hebben: wie was uitgerekend de eerste die een grootschalige vaccinatie liet plaatsvinden? Napoleon Bonaparte! En wat was meneer Bonaparte? Je vermoedde het natuurlijk al: hij was een vrijmetselaar!

En daarmee is meteen de link tussen het ontstaan van de vaccinatie mythe en alle desinformatie rond de “noodzaak” van vaccineren bevestigd. De desinformatie die door deze griezels via de door hen beheerste massamedia wordt verspreid is allesoverheersend. Over deze desinformatie heb ik overigens nog wat interessante informatie. Een vrijmetselaar die kennelijk met gewetenswroeging rondliep biechtte (weliswaar anoniem) namelijk het nu volgende op. Citaat: “Over de gehele wereld is de vrijmetselarij goed vertegenwoordigd in de media, de ambtenarij, de politiek, de ministeries van justitie, de grote concerns, de financiële instellingen, de religieuze en spirituele bewegingen, de politie, het leger en de verschillende geheime diensten. Vooral de media zijn voor ons van cruciaal belang.” Einde citaat.

Begin je nu door te krijgen waar die opgeblazen mediahype rond die compleet verzonnen Mexicaanse griep vandaan kwam? En waarom bijvoorbeeld de Nederlandse regering (die stijf staat van de vrijmetselaars en hun handlangers) maar liefst 34 miljoen vaccins bestelde bij de farmaceutische maffia, zodat iedere Nederlander er twee keer mee zou kunnen worden ingeënt?? Wees niet zo dom om nog langer in het sprookje te geloven dat onze overheid zich druk zou maken om onze gezondheid. Dat is een mythe. Die overheid heeft bijvoorbeeld ook wettelijk geregeld (lees: goedgekeurd) dat talloze kinderen al in de moederschoot “opgeruimd” kunnen worden en dat ouden van dagen die economisch niet meer interessant zijn simpelweg doodgespoten kunnen worden. Zo'n overheid hanteert slechts dezelfde normen en waarden waar de Nazi's destijds om veroordeeld werden! En deze “normen” komen rechtstreeks uit de hel. Ondertussen is gebleken dat de mediahype rond deze Mexicaanse “griep” niet het gehoopte(!) effect had zodat de overheid met een overschot aan vaccins zat opgescheept. Omdat de gewetenloze jakhalzen van de farmaceutische maffia dat niet leuk vonden werd vervolgens het media bombardement gericht op een nieuwe “risicogroep”: de kinderen. Uw kinderen! Dus ouders: gebruik bij een volgende griep hoax uw gezonde verstand eens en red uw kinderen uit de klauwen van deze massamoordenaars!! Het is te hopen dat dit schandalige bedrog steeds meer zichtbaar zal worden voor iedere ouder die zich niet langer wil laten programmeren door geselecteerd nieuws, door een opzettelijke angstzaaierij en door desinformatie.

Besef ook dat zij die ziek werden tijdens de zogenaamde “Spaanse griepepidemie” in 1918 juist diegenen waren die werden gevaccineerd! Vaccinaties hebben namelijk nog nooit het beweerde effect gehad. Integendeel: veel hedendaagse ziekten (zoals autisme, dementie) zijn zelfs het langetermijngevolg van deze gifmengsels. GIFMENGSELS?? Yep! Wat al die zogenaamde “hoeders van onze gezondheid” je namelijk niet willen vertellen is dat hun wapens tegen de overbevolking (= vaccinaties) vol zitten met uiterst giftige stoffen, zoals kwik. En kwik (dat niet afbreekbaar is) gaat tot aan je laatste ademtocht door met het genadeloos verwoesten van je hersencellen! Denk daar maar eens over na.

 
Alles nog even samengevat:

Dus: durf zelf na te denken, durf je eigen conclusies te trekken en laat je niet besturen en ketenen door de opzettelijk vertekende berichtgeving van deze handlangers van de satan over een “dreigende griepepidemie”. Wil je nu toch wel eens weten met wat voor plannen de satan rondloopt en wat daar tegen te doen is? Ga dan de bijbel maar eens lezen want daarin vind je een oplossing waar deze handlangers van de satan voor sidderen.

Dan nog even dit: het zit er dik in dat menigeen ook deze waarschuwing zal afdoen als “alweer zo'n idioot samenzweringstheorietje”. Dat bevestigt alleen maar hoe effectief de hierboven genoemde hersenspoeling via de massamedia is geweest. Als je de aflevering van Tros Radar op 31 augustus 2009 hebt gezien dan weet je nu sowieso hoe gemakkelijk de massamedia te misleiden zijn en hoe kritiekloos men zich massaal door deze misleidende informatie laat programmeren! Think about it! En geloof niet langer in sprookjes.

Wil je meer weten over de werkelijke samenstelling van vaccins? Hou je vast! Maar voordat je deze link volgt eerst nog even het volgende. De inhoud achter deze link is overgenomen van de website: www.eqgen.nl. Zoals te verwachten was, is de inhoud van de bedoelde pagina niet meer helemaal up to date, wat niet wegneemt dat de samenstelling van de hedendaagse vaccins alleen maar schadelijker is geworden. De reden hiervoor lees je bijna helemaal onderaan deze pagina.


Nog steeds niet overtuigd? Kijk en luister dan eens naar de onderstaande video in twee delen met dramatische onthullingen rond de zogenaamde “varkensgriep” vaccinaties in de V.S. in het jaar 1976. Leer hier van, wordt (eindelijk eens) wijs en laat je niet langer door deze gewetenloze wolven naar een medische afgrond sturen. Let vooral eens op de reacties en de lichaamstaal van de geïnterviewde maffialeider/hoge piet van de farmaceutische maffia. Opvallend is namelijk dat hij op veel vragen geen antwoord zegt te hebben en continu beweert van de voorgelegde informatie niets af te weten. Zijn lichaamstaal maakt echter duidelijk dat hij wel degelijk veel meer weet dan hij doet voorkomen.

Deze video was destijds te zien op Youtube maar bleek opeens te zijn verwijderd. Je mag driemaal raden: wie zouden er belang bij hebben dat de onthullingen op deze video onbekend blijven?

Helaas! Deze video afspelen is niet mogelijk. Helaas! Deze video afspelen is niet mogelijk.

arrows
Voor wie zich nu afvraagt wat het onderwerp van deze pagina met het hoofdonderwerp van deze website van doen heeft: het is een feit dat de misdaden van de “gezondheidszorg”, de medische wetenschap en de farmaceutische industrie een aanval vormen op de schepping Gods, de mens. Juist omdat velen hun Schepper niet (willen) kennen is dat voor de satan een kans bij uitstek om al deze verloren zielen voor eeuwig van hun Schepper te scheiden door hen te laten vermoorden onder de handen van deze witte jassen criminelen. In Joh. 8:44 noemde Jezus de satan dan ook niet voor niets de mensenmoorder van den beginne!!

Andere pagina's op deze site die hetzelfde onderwerp behandelen:
Het bedrog van de kankerbestrijding.
Genezing van kanker.
Spreuk:
Er zijn nog nooit mensen overleden aan ziekten die uitsluitend
bestaan in de zieke breinen van de farmaceutische maffia.

P.S.
Mocht je de inhoud van deze pagina op een meer conventionele manier onder de aandacht van andere belangstellenden willen brengen, wees dan zo vrij en print deze pagina.

Bronvermelding