nod nod
Google
Zoek in het WWW. Zoek in deze site.
Deze website maakt geen gebruik van cookies!
Spreuk van de week:

 

 De man achter deze website.

In tegenstelling tot diverse “mannen Gods” die met hun geldklopperijen een (extreem) dure levensstijl in stand houden reken ik er niet op van deze website rijk te worden. De betreffende predikers hebben er meestal ook bepaald geen moeite mee dat hun eigen persoontje veel aandacht krijgt door al hun “evangelisatie” activiteiten. Met als gevolg dat hun namen ons toeschreeuwen vanaf de gevels van hun kapitale gebouwen en tijdens diverse TV programma's. En uiteraard vanaf de covers van de onvermijdelijke tijdschriften en andere lectuur waarin hun “wereldevangelisatie” stevig wordt opgehemeld. Of het kan gebeuren dat een prediker/evangelist zichzelf aankondigt als: “de man met de boodschap”, wat de sterke indruk wekt dat het meer gaat om die man dan om de boodschap. Terwijl de boodschap (van het evangelie) altijd belangrijker is dan de boodschapper.

Aangezien wij in de bijbel kunnen lezen dat er maar één Naam is door wie wij behouden kunnen worden (Jezus Christus) vind ik het niet nodig om mijn eigen naam daar nog op een dergelijke manier aan toe te voegen en zal ik de genoemde voorbeelden dus niet volgen. Het gaat er in de eerste plaats om de waarheid van de bijbelse boodschap aan het Woord te laten. Die waarheid is het evangelie van Jezus Christus. Omdat dit evangelie door massa's theologen en “godgeleerden” op grote schaal is voorzien van hun eigen religieuze toevoegingen is “de kerk” in verval geraakt en zien we dan ook vrijwel overal in het “rijke” Westen het christendom in de steigers staan. Steigers die niet kunnen verhullen dat niet alleen de kerk leegloopt maar dat ook de afbraak van de “christelijke normen en waarden” zich in een ijltempo voortzet. En niet meer te stoppen is. Desondanks is ieder kind van God geroepen om een zoutend zout (= een bederfwerend middel) in deze wereld te zijn. Mijn wens is dat deze website daar ook een (kleine) rol in zal mogen spelen.

Om enigszins tegemoet te komen aan de vraag naar mijn persoon heb ik hieronder in de vorm van een aantal plaatjes een summiere indruk gegeven van mijn (voormalige) interesses. Deze info is niet echt recent maar het dient dan ook als achtergrondinformatie en niet als “voorgrondinformatie”. Men zal het dus moeten doen met het beschikbare beeldmateriaal. Dat heb ik overigens voorzien van commentaar met een knipoog. Het gaat om 31 foto's. Zoals je wellicht al vermoedde: je vindt ze hieronder.


Gebruik de knoppen voor het navigeren -->              

Bronvermelding