nod nod
Google
Zoek in het WWW. Zoek in deze site.
Twee opmerkingen vooraf: 1. Deze website maakt geen gebruik van cookies. 2. Gebruikers van een iPad, iPhone, smartphone of een soortgelijke vorm van mobiel internet: mocht je binnen 4 seconden nog niet verder zijn gesurfd, neem dan tenminste de tijd en bekijk deze pagina op deze manier, voor een maximale viewport breedte. Deze site is namelijk geschreven voor serieuze zoekers die de tijd nemen om de serieuze onderwerpen op deze site serieus te lezen.

 Links.

Niet alle onderstaande pagina's komen overeen met mijn inzichten en mening. Maar omdat ieder mens de vrijheid heeft om zijn/haar eigen mening te vormen laat ik aan het oordeel van de lezer over wat hij/zij ermee doet. Het is in ieder geval niet verkeerd eens een kijkje te nemen.
Deze links worden in een nieuw venster of tabblad geopend.
Stichting De Ondergrondse Kerk. OneWay Verzwegen wetenschap.
Weid Mijn Lammeren. Bestel hier DVD's waarop de onzin van de evolutietheorie aan de kaak wordt gesteld. Rhemaprint, de site voor diepgaande bijbelstudie.
Wegwijzer naar God Kracht en Liefde. Christian Whitepages
bijbel.startpagina.nl Een engelstalige site waarop de onwetenschappelijke evolutietheorie onderuit wordt gehaald. Online Bijbels
Start 2000 Iedere dag een pakkend onderwerp om over na te denken. Windmill Ministries.
Evangelie.goedbegin.nl Stichting Heartcry.nl De Statenvertaling online.
Startkabel.nl/evangelie Opwekking.startbewijs Wereld Wijde Zending
Startkabel.nl/goednieuws Jezus.leukestart Het Evangelie dat ontwikkelt zonder einde
Crosslinks Het Christelijk Trefpunt voor Informatie Uitwisseling. Ontdek Jezus.
Startkabel.nl/bijbel De muurkrant Startkabel.nl/geloven
1stekeuze zoekmachine Centrum voor bijbelonderzoek.  
P.S.
Mocht je de inhoud van deze pagina op een meer conventionele manier onder de aandacht van andere belangstellenden willen brengen, wees dan zo vrij en print deze pagina.

Bronvermelding