Mededeling voor hen die zich afvragen waarom er al enige tijd geen nieuwe pagina's meer aan deze website zijn toegevoegd: na 10 jaar pagina's te hebben geschreven voor deze site had ik geen inspiratie meer voor een nieuw onderwerp. Inmiddels weet ik wat het onderwerp van de eerstvolgende pagina zal zijn, maar het zal door omstandigheden nog wel een poos duren voordat die beschikbaar komt. Om dezelfde reden is reageren op deze website tijdelijk niet mogelijk! Het zal in ieder geval de pagina worden met de langste aanlooptijd. Daar zal wel een reden voor zijn. Van alles wat ik tot dusver heb geschreven gaat dit onderwerp namelijk dwars door alles heen wat zich in deze wereld met religie bezighoudt. "Want het woord Gods is levend en krachtig en scherper dan enig tweesnijdend zwaard en het dringt door, zo diep, dat het vaneenscheidt ziel en geest, gewrichten en merg, en het schift overleggingen en gedachten des harten; en geen schepsel is voor Hem verborgen, want alle dingen liggen open en ontbloot voor de ogen van Hem, voor wie wij rekenschap hebben af te leggen." De titel van de nieuwe pagina zal zijn: Angst, oordeel voor de eeuwigheid.
Bezoek www.adobe.com voor de nieuwste versie!

 De shocking youth message van Paul Washer (2).

Dit is het vervolg van de indringende (Nederlands ondertitelde) preek van Paul Washer, beter bekend als de shocking youth message. Het is een van de beste preken die ik sinds vele jaren heb gehoord! De boodschap die hij hierin brengt is zo recht door zee dat de noodzaak van echte bekering geen enkele toehoorder kan ontgaan, voor zover die tenminste zijn gezonde verstand én zijn geweten nog een kans durft te geven.
Deel 1 van deze preek gemist?
Ik heb overigens, naar aanleiding van een verzoek om een ipod versie van deze preek, een flash bestand (inclusief ondertiteling) gemaakt dat hier gedownload kan worden.

Bronvermelding