Mededeling voor hen die zich afvragen waarom er al enige tijd geen nieuwe pagina's meer aan deze website zijn toegevoegd: na 10 jaar pagina's te hebben geschreven voor deze site had ik geen inspiratie meer voor een nieuw onderwerp. Inmiddels weet ik wat het onderwerp van de eerstvolgende pagina zal zijn, maar het zal door omstandigheden nog wel een poos duren voordat die beschikbaar komt. Verder is reageren op deze website tijdelijk niet mogelijk!

 Vreemd vuur

Strange fire” is de titel van een Engelstalige lezing door prof. Walter J. Veith waarin hij aantoont dat het occultisme langs diverse wegen en onder diverse benamingen het christendom al veel verder is binnengedrongen dan men wil beseffen. Er is vreemd vuur op Gods altaar gebracht en de brengers van dit vreemde vuur laten zich hiervoor door de satan gebruiken. Onder andere de zogenaamde “Toronto Blessing” diende in zijn hoogtijdagen nergens anders toe dan om, zoals de bekende occultist Benjamin Creme eens toegaf, de christenen voor te bereiden op de komst van de New Age Christus (de antichrist dus!). Schrikbarend, zo'n uitspraak. En dit kwam uit de mond van een occultist die zelfs niet eens de moeite neemt zich voor te doen als een “christen”. Er zijn echter massa's “evangelisten” die zich wel verschuilen achter een vorm van christelijkheid maar achter de schermen dezelfde satan dienen als Benjamin Creme.

Ook de zogenaamde “christelijke rockmuziek” is een uitvinding van de satan. Een aantal van deze musici worden in deze lezing ontmaskerd als dienaren van de hel. Michael W. Smith blijkt één van hen te zijn. Mocht je nu boos zijn omdat ik zojuist een van je idolen omver heb geschopt: start de video en overtuig jezelf.

En mocht je, eenmaal wakker geschud door de voorbeelden in deze video, in zijn voor een toegift dan vind je op deze pagina nog een tragisch voorbeeld van die zogenaamd “christelijke” rockmuziek.

Bronvermelding