Mededeling voor hen die zich afvragen waarom er al enige tijd geen nieuwe pagina's meer aan deze website zijn toegevoegd: na 10 jaar pagina's te hebben geschreven voor deze site had ik geen inspiratie meer voor een nieuw onderwerp. Inmiddels weet ik wat het onderwerp van de eerstvolgende pagina zal zijn, maar het zal door omstandigheden nog wel een poos duren voordat die beschikbaar komt. Verder is reageren op deze website tijdelijk niet mogelijk!

 De New Age agenda.

Wie nu toch wel graag eens wil weten wat de New Age eigenlijk inhoudt, heeft na het zien en horen van deze Engelstalige lezing van prof. Walter J. Veith, met als titel: The new age agenda, een behoorlijk compleet beeld van wat zich op het religieuze erf achter de schermen afspeelt. Houd er rekening mee dat dit geen “ver van je bed show” is want zeer waarschijnlijk is je eigen kerk of gemeente ook al veel sterker beïnvloed door de occulte krachten in deze wereld dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Dat weet prof. Walter J. Veith op overtuigende wijze duidelijk te maken, waarbij hij gebruik kan maken van o.a. bronmateriaal dat bestemd is voor de hogere graden binnen de Vrijmetselarij. Materiaal dat dus helemaal niet bestemd was voor buitenstaanders maar dat prof. Walter J. Veith desondanks in handen heeft gekregen. Het gaat hier dus om inside information!! Door daarnaast ook te laten zien wat diverse schrijvers van occulte boeken hebben uitgekraamd onthult hij de plannen van invloedrijke occultisten en laat hij zien hoe dramatisch het is gesteld met het huidige “christendom”. Één van de pijlers van de binnengedrongen New Age is het “christelijke” humanisme dat ondertussen een groot deel van het Protestantse christendom heeft vergiftigd met een evangelie waarin een lieve God het de mens zoveel mogelijk naar de zin wil maken. Omdat de mens volgens dit aangepaste humanisme het middelpunt van het universum is. Dat is hij echter niet. Het is onze Schepper die alle eer toekomt.
Hopelijk is de schokkende informatie van deze lezing genoeg om je te doen beseffen dat de occulte krachten die kerk en gemeente zijn binnengedrongen met hun leringen van boze geesten alleen nog met de waarheid van het evangelie onschadelijk gemaakt kunnen worden.

Bronvermelding