Mededeling voor hen die zich afvragen waarom er al enige tijd geen nieuwe pagina's meer aan deze website zijn toegevoegd: na 10 jaar pagina's te hebben geschreven voor deze site had ik geen inspiratie meer voor een nieuw onderwerp. Inmiddels weet ik wat het onderwerp van de eerstvolgende pagina zal zijn, maar het zal door omstandigheden nog wel een poos duren voordat die beschikbaar komt. Om dezelfde reden is reageren op deze website tijdelijk niet mogelijk! Het zal in ieder geval de pagina worden met de langste aanlooptijd. Daar zal wel een reden voor zijn. Van alles wat ik tot dusver heb geschreven gaat dit onderwerp namelijk dwars door alles heen wat zich in deze wereld met religie bezighoudt. "Want het woord Gods is levend en krachtig en scherper dan enig tweesnijdend zwaard en het dringt door, zo diep, dat het vaneenscheidt ziel en geest, gewrichten en merg, en het schift overleggingen en gedachten des harten; en geen schepsel is voor Hem verborgen, want alle dingen liggen open en ontbloot voor de ogen van Hem, voor wie wij rekenschap hebben af te leggen." De titel van de nieuwe pagina zal zijn: Angst, oordeel voor de eeuwigheid.

 

 Een anti-evolutie ansichtkaart.

Als je zelf ook een bijdrage wilt leveren aan het ontmaskeren van het evolutiebedrog: hieronder zie je de voor- en achterkant van een ansichtkaart. Klik op de beide plaatjes en download twee Word bestanden waarin deze plaatjes zijn verwerkt. Print beide Word bestanden op (hoogglans) fotopapier voor inkjet printers en plak die vervolgens met de ruggen tegen elkaar. Een goede fotolijm of iets vergelijkbaars is aanbevolen. Voorzie het resultaat met een laminator van een plasticlaagje. Let er op dat de laminator vanwege de dikte van de twee lagen fotopapier met een voldoende hoge temperatuur moet werken. Snij ten slotte met bijvoorbeeld een Stanleymes de ansichtkaarten uit langs de contouren van de voorkant van de ansichtkaart. Als het lamineren niet helemaal is gelukt (vanwege het dikke papier) kunnen de uitgesneden ansichtkaarten eventueel voor een tweede keer door de laminator gehaald worden. Als het allemaal niet meteen lukt: gewoon nog eens proberen. Er kunnen namelijk zielen mee gered worden en dat alleen al is een reden om de moed niet meteen op te geven. Uiteraard mag je net zoveel ansichtkaarten maken als je maar nodig acht.

Stop deze kaarten in de bus bij mensen die nog steeds in de waan leven dat wetenschap altijd wetenschap is en dat de evolutietheorie daarom een bewezen zaak is.

Bronvermelding